Principalul nostru avantaj competitiv este preocuparea permanenta pentru calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.

Despre SC electrotec Instal SRL

Cine suntem?
Cine suntem?

SC Electrotec Instal este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2014 ca divizie de joasa tensiune a grupului M&D Cons Investitii, avand inca de la inceput scopul de a se impune, prin calitatea serviciilor oferite, pe piata constructiilor in speta a instalatiilor electrice. Compania este in expansiune inca de la inceput, ajungand in prezent la un numar de 30 de anjajati, iar previziunile pentru viitorii doi ani  sunt de dublare a personalului.

Ce facem?
Ce facem?

SC Electrotec Instal executa instalatii electrice interioare si exterioare de joasa tensiune , inclusiv instalatii de paratraznet si impamantare pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale, hoteluri, banci, ansambluri rezidentiale. In ceea ce priveste obiectivele care necesita un grad sporit de siguranta si asigurarea permanenta cu energie electrica (spitale, banci, cladiri de birouri), furnizam solutii si executam alimentare de siguranta si rezerva.

Legislatie
Legislatie

SC Electrotec Instal manifesta o preocupare permanenta pentru respectarea stricta a cerintelor legislatiei in vigoare din domeniu, atat in ceea ce priveste normele de executie a instalatiilor electrice, cat si in ceea ce priveste securitatea personalului.

Toate acestea avand ca rezultat minimizarea riscurilor de expunere a propriului personal sau a clientilor nostrii.

Obiectivul nostru este să avem clienţi şi furnizori care ne preferă, angajaţi care sunt mândri ca lucreaza în cadrul echipei, competitori care ne respecta calitatea.

Personalul companiei, structura ei si indicatorii utilizarii resurselor de munca reprezinta principalele atuuri ale sale, de calitatea si eficienta utilizarii carora depind in mare masura rezultatele activitatii companiei si competitivitatea ei pe piata constructiilor.

h-quality

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta!

0728 986 955

office@electrotec.ro